#

За минулий рік на Київщині послугами служби зайнятості скористалося 76,3 тис осіб

27.01.2022 11:00
За минулий рік на Київщині послугами служби зайнятості скористалося 76,3 тис осіб
Фото з мережі Інтернет

У 2021 році на Київщині послугами служби зайнятості скористалися 76,3 тис осіб, де серед них статус безробітного мали 46,8 тис осіб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

З початку року профорієнтаційними послугами скористалися 52,0 тис осіб, з яких 33,0 тис осіб мали статус безробітного. Щодо професійного навчання, за 2021 рік 1,8 тис осіб скористалися можливістю перевчитися або підвищити свою кваліфікацію, у результаті чого 97% осіб було працевлаштовано. Більш того, 11 осіб старше 45 років отримали ваучер на навчання.

Зокрема, впродовж року фахівці допомогли багатьом клієнтам служби зайнятості визначити їхні нахили, підібрати підходящу роботу, знайти затребуваного працівника на заявлену вакансію, здобути нову спеціалізацію тощо. У результаті ретельної співпраці з шукачами роботи, протягом 2021 року фахівцям вдалося знайти роботу для 22,3 тис осіб, 1,4 тис. – спрямувати на громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру.

Нагадаємо, що начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Кирило Міненко розповів, чи багатьох нотаріусів і приватних виконавців позбавили ліцензії або доступу до реєстрів у зв’язку зі зловживаннями за останні роки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram