#

За місяць борги по зарплатах на Київщині зменшилися на 3,8 млн

17.09.2021 16:46
За місяць борги по зарплатах на Київщині зменшилися на 3,8 млн
Фото з мережі інтернет

Борги з виплати зарплати на Київщині в порівнянні з минулим місяцем зменшились на 3,8 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА

Це питання розглянули під час онлайн-засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Нарада відбулась під головуванням заступника очільника Київської облдержадміністрації Олега Торкунова. Участь у ній взяли директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан, а також представники профільних служб.

Олег Торкунов зазначив:

Інформація щодо стану заборгованості із заробітної плати щомісяця по кожному підприємству направляється до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів до керівників підприємств, установ і організацій, де є проблеми з виплатою коштів працівникам. Ми з колегами регулярно аналізуємо ситуацію, яка складається в області. Можу констатувати, що маємо позитивні зрушення в цьому напрямі. Роботу продовжуємо.

Нагадаємо, що очільник КОДА Василь Володін, здійснив робочу поїздку до Вишневої громади, там зокрема він поспілкувався з колективом ліцею "Ідеал" на тему важливості вакцинації проти COVID-19 для організації робочого процесу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook