#

Невдовзі із Василькова до Києва почне курсувати електричка

20.11.2021 15:30
Невдовзі із Василькова до Києва почне курсувати електричка
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 11 листопада, стало відомо, що за місяць буде відкрито залізничне сполучення між Києвом та містом Васильків на Обухівщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Суспільне|Новини"

Вже за місяць буде відкрито сполучення приміських електропоїздів від Києва до Василькова. Завдяки цьому жителі міста Васильків зможуть дістатися до столиці не на переповнених маршрутках, стоячи у заторах у передмісті, а за 37 хвилин на модернізованих електропоїздах.

Заступник міністра фінансів України, експерт з транспортних питань Олександр Кава зазначив, що вперше за останні роки, почали вирішувати питання розвитку залізниці не лише для вантажних перевезень, але й для пасажирського сполучення. Заступник розповів:

2021 рік став переломним, адже вперше у сучасній історії України у державному бюджеті передбачені кошти на придбання ста нових пасажирських вагонів, і перші з них вже були представлені. До кінця року буде поставлено майже 50 вагонів.

Нагадаємо, що у Васильківському супермаркеті було здійснено виклик поліції через підозрілого чоловіка, що намагався здійснити крадіжку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram