#

У Василькові правоохоронці зупинили злодія, який намагався здійснити крадіжку

17.11.2021 16:40
У Василькові правоохоронці зупинили злодія, який намагався здійснити крадіжку
Фото з мережі Інтернет

У Васильківському супермаркеті було здійснено виклик поліції через підозрілого чоловіка, що намагався здійснити крадіжку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на вебсторінку поліції охорони.

Близько 12:30 години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Київській області надійшов сигнал про спрацювання "тривожної" кнопки у супермаркеті "Екомаркет" міста Васильків. Працівники наряду реагування негайно прибули на місце виклику, де затримали 59-річного місцевого мешканця, який намагався скоїти крадіжку продовольчих товарів на загальну суму 700 гривень.

За словами старшого сержанта поліції Василя Коца, швидке реагування на правопорушення відбулось завдяки встановленій системі тривожної сигналізації, при натисненні якої сигнал відразу отримав пульт централізованого спостереження Управління. За кілька секунд повідомлення одержав наряд реагування, який найближче був розташований до об’єкту.

Поліцією охорони було викликано слідчо-оперативну групу Обухівського районного управління поліції для з’ясування обставин.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину передбаченого ч. 1 ст. 185 кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що колишній міський голова Василькова потребує допомоги у боротьбі з онкологією.

Читати "Моя Київщина" у Telegram