#

За місяць судові охоронці Київщини вилучили в громадян понад 1200 небезпечних предметів (ФОТО)

06.08.2020 16:30
За місяць судові охоронці Київщини вилучили в громадян понад 1200 небезпечних предметів (ФОТО)
Фото з місця події

Охоронці, які забезпечують порядок в судах Київської області та в Києві,  вилучили понад 1200 небезпечних предметів, що на 500 одиниць більше ніж минулого місяця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Києві та Київській області забезпечують надійний захист  у п’ятдесяти двох органах  судової  влади столичного регіону і першими зустрічають усіх працівників і відвідувачів судових установ.

Дотримуючись протиепідемічних заходів, вони проводять термометрію, пропонують скористатись дезінфікуючими засобами та не допускають до приміщень осіб без засобів індивідуального захисту.

Зазначається, що відвідувачів  у судових установах значно побільшало, про це свідчить кількість заборонених предметів, виявлених судовими охоронцями у громадян, котрі намагалися пронести  їх з собою.

На сьогодні це понад 1200 небезпечних предметів, що на 500 одиниць більше ніж минулого місяця. Серед них: 193 одиниці  зброї, у минулому місяці було 100 одиниць, ножів  на 221 одиницю більше, як у червні, газових балончиків на 174  одиниці більше.

Нагадаємо, що в Обухові ввечері невстановлений водій на автівці синього кольору здійснив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту, в результату чого була травмована дівчина - продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки пострілів .


Читати "Моя Київщина" у Telegram