#

За підтримки "Нашого краю" діти-сироти на Київщині отримали власні фотокниги

08.11.2021 15:30
За підтримки "Нашого краю" діти-сироти на Київщині отримали власні фотокниги
Фото з місця подій

"Наш край" надав фінансову підтримку для виготовлення фотокниг для усіх вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Копилів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зазначимо, що минулої суботи діти вже отримали власні фотокниги. Світлини залишаться на згадку для дітей про їхнє дитинство, друзів, вихователів.

Голова Київської обласної організації партії "Наш край" Анатолій Присяжнюк розповів:

Часто після перебування у дитячому будинку діти не мають жодного фото на память. Тому ми долучилися до ініціативи "Фонду Вікторії Лемешко" та організували для діток фотосесію і фотоальбом про їхні дитячі роки. Приємно дарувати дітям подарунки, а ще вдвічі приємніше дарувати їм радість та гарний настрій.

Також партійці передали дітлахам смаколики та товари для творчості й розвитку.

Засновниця благодійного фонду Вікторія Лемешко наголосила:

Кожен із нетерпінням чекав, коли отримає та розгляне власну фотокнигу, коли побачить свої світлини. Це спогади, які назавжди залишаться у дитячих серцях. Безмежно дякуємо усім за небайдужість, неймовірні емоції та щасливі миті, подаровані дітям.

Нагадаємо, що депутати "Нашого краю" долучилися до реконструкції храму Покрови Пресвятої Богородиці, що в селищі Гостомель на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram