#

За пів року на Броварщині поліцейські зафіксували декілька випадків продажу алкоголю дітям

02.07.2021 20:20
За пів року на Броварщині поліцейські зафіксували декілька випадків продажу алкоголю дітям
Фото з місця події

На Броварщині за шість місяців поточного року правоохоронці під час профілактичних рейдів задокументували вісім випадків продажу алкоголю та цигарок підліткам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

У дописі говориться, що ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції проводять профілактичні рейди по закладам торгівлі, під час яких попереджають продавців про відповідальність за продаж тютюнових виробів, алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років.

Далі говориться, що за шість місяців поточного року поліцейські задокументували вісім випадків продажу алкоголю та цигарок підліткам.

За усіма фактами правопорушень працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст. 156 (Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штраф, передбачений законодавством, становить від 1700 гривень до 6800 гривень. Також, суб’єкту господарювання анулюється раніше видана ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Нагадаємо, що у місті Бровари через зведення житлової забудови на три місяці буде перекрито та обмежено рух для автотранспорту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook