#

За проїзд через міст у Миронівському районі робітники беруть плату (ВІДЕО)

15.10.2019 16:24
За проїзд через міст у Миронівському районі робітники беруть плату (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Відкриття мосту у Миронівському на автодорозі Київ-Знам’янка спершу анонсували на 21 вересня, а потім постійно переносили, проте офіційно проїзд заборонений досі, що дало змогу винахідливим робочим стягувати плату з місцевих водіїв за скорочення шляху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінки "Богусла FM" та Михайла Бно-Айріяна у Facebook.

Серед причин такої затримки у відкритті вже готового об’єкту місцеві активісти називають невизначеність самих посадовців: не розібрались хто мусить перерізати червону стрічку.

Водії кажуть, що якщо найближчими днями проїзд не відкриють, то вони власноруч розберуть загороди і звільнять міст для руху транспорту. І додають, що їм потрібні не стрічки і квіти, а завершення довгоочікуваного ремонту.

Варто зазначити, що очільник області Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, в якому він хвалиться завершенням ремонту.

Посадовець зазначив, що ремонт, який два роки всі відкладали, наразі був здійснений за п’ять місяців. Проте коли результатами цього ремонту можна буде користуватись громадянам губернатор не сказав.

Нагадаємо, що у зоні відчуження ЧАЕС правоохоронці затримали дві групи сталкерів, у складі яких були іноземці та неповнолітня жителька Києва

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: