#

За сприяння "Нашого краю" відомий спортсмен із Київщини отримав нову квартиру

28.12.2021 16:30
За сприяння "Нашого краю" відомий спортсмен із Київщини отримав нову квартиру
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в селищі Чабани багаторазовий бронзовий призер чемпіонатів Європи та світу з греко-римської боротьби Артур Політаєв отримав нову квартиру

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", ініціатором придбання житла для відомого спортсмена став «Наш край», а кошти для цього виділили меценати.

Ордер і ключі від новенького помешкання Артуру Політаєву вручив голова Київської обласної партійної організації Анатолій Присяжнюк. Він побажав спортсменові нових яскравих перемог та наголосив, що розвиток та підтримка спорту є одним із пріоритетів "Нашого краю".

Зі свого боку, Артур Політаєв подякував  представникам "Нашого краю" та меценатам за високу оцінку його досягнень.

Артур Політаєв родом із Донбасу, там же розпочав займатися спортом. Однак із початком війни на сході України він переїхав на Київщину, де завдяки підтримці депутата від партії "Наш край" в Обухівській районній раді Юрія Цікаленка отримав можливість проживати та тренуватися в спортивно-оздоровчому комплексі в селі Круглик.

Нагадаємо, що спортсменка з Вишневого Ольга Дріг стала бронзовою призеркою Кубку світу з боротьби на поясах Алиш, який цими днями тривав у киргизькому Бешкеку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram