#

За вихідні патрульні Білої Церкви спіймали чотирьох водіїв з підробленими документами (ФОТО)

04.01.2021 17:00
За вихідні патрульні Білої Церкви спіймали чотирьох водіїв з підробленими документами (ФОТО)
Фото з місця події

2 та 3 січня патрульні Білої Церкви зафіксували чотири факти підробки водійського посвідчення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

У суботу на вулиці Турчанінова інспектори зупинили авто Volkswagen Golf. Під час перевірки документів патрульні виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію. Перевірка показала, що з таким державним номером стоїть на обліку інше авто, а VIN-код взагалі знищений.

Того ж дня, близько 22-ої години, під час патрулювання на вулиці Князя Володимира білоцерківські патрульні зупинили автомобіль Chrysler Voyager. У реєстраційному документі на авто, що надав на перевірку 37-річний водій, поліцейські помітили відсутність захисних водяних знаків, нечитабельний шрифт та бланк, що не відповідає вимогам.

Ще один випадок трапився ще через три години того ж дня. Поліцейські взводу тактико-оперативного реагування перевіряли документи водія авто Mercedes-Benz. Поліцейські виявили, що на свідоцтві про реєстрацію порушена цілість голографічного зображення, а шрифт та інші символи не відповідають нормі.

У неділю, близько 17-ої години, на вулиці Першотравнева, інший екіпаж ТОРівців зупинив авто Fiat Uno. Під час звірки VIN-коду інспектори виявили відсутність останнього на авто.

На місце кожної з подій патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цих чотирьох справ.

Нагадаємо, що 3 січня у місті Біла Церква собака потрапив до 4-метрової ями і не міг звідти вилізти.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: