#

"Закладки" по місту: у Броварах правоохоронці викрили наркозбувачів (ФОТО)

08.03.2021 12:00
"Закладки" по місту: у Броварах правоохоронці викрили наркозбувачів (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Бровари двоє чоловіків збували наркотичні речовини шляхом "закладок" у різних частинах міста, попередньо отримавши замовлення в інтернет-магазині одного з мобільних додатків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Викрили незаконну діяльність чоловіків правоохоронці Броварського районного управління поліції. Наркозбувачами виявилися 24-річний та 27-річний мешканці Черкащини.

Поліцейські затримали зловмисників "на гарячому" в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у якості речових доказів поліетиленові пакунки з розфасованим наркотичним засобом "метадон" та направили їх на експертне дослідження.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської місцевої прокуратури Київської області повідомили наркозбувачам про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Зловмисникам суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Наразі поліцейські перевіряють причетність цих осіб до вчинення аналогічних злочинів на території столичної області.

Нагадаємо, що мультфільм броварчанки переміг на міжнародному конкурсі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: