#

Запис візиту електромонтера на Київщині тепер онлайн

12.01.2021 18:20
Запис візиту електромонтера на Київщині тепер онлайн
Фото з мережі інтернет

У ДТЕК Київські регіональні електромережі повідомили про вдосконалення онлайн-сервісу з планування візиту фахівців для ремонту електролічильників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

У компанії відзначили, що за допомогою сервісу "Планування точної дати візиту монтера" відтепер всі жителі Київської області можуть дистанційно замовити роботи з приладом обліку на зручний для себе час. Для цього необхідно відвідати сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі, розділ "Замовлення послуг на обслуговування приладу обліку", заповнити форму заявки, отримати підтвердження і, згодом, послугу в певні години.

ДТЕК змінює уявлення про клієнтський сервіс і якість обслуговування. Послуга "Планування точної дати візиту монтера" залишається найпопулярнішою серед наших клієнтів. Вона проста і зручна. З моменту введення з її допомогою ми отримали понад 21 000 заявок, – зазначив виданню глава ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Онлайн-сервіс "Планування точної дати візиту монтера" для обслуговування електролічильника заробив в ДТЕК Київські регіональні електромережі з вересня 2019 і охопив спочатку клієнтів північного регіону Київської області – жителів Бучанської і Вишгородського районів.

Згодом, в серпні 2020 року, сервісом почали користуватися клієнти заходу Київщини – Обухівського і Фастівського районів. З жовтня 2020 року – жителі сходу області (Броварського та Бориспільського районів).

У грудні минулого року можливість вибирати дистанційно точну дату і час візиту фахівця для обслуговування лічильника – встановлення, заміну, ремонт або розпломбування або опломбування – отримали жителі в Білоцерківському районі.

Нагадаємо, що у селі Білогородка Києво-Святошинського район під час вживання спиртних напоїв між господарем  квартири та 31-річним різноробочим виникла сварка, яка переросла у жорстоку бійку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: