#

Заступник голови Київської обласної поліції пішов на підвищення, очоливши поліцію Кіровоградщини

12.06.2018 15:03
Заступник голови Київської обласної поліції пішов на підвищення, очоливши поліцію Кіровоградщини

Начальником Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області призначено полковника поліції Романа Козьякова

Як передає "Моя Київщина", про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Під час робочого візиту до Кіровоградської області голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу нового керівника обласної поліції. До цього полковник поліції Роман Козьяков працював на посаді заступника начальника Головного управління Національної поліції в Київській області", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Князєв розповів, що новопризначений керівник працює в органах внутрішніх справ з 1994 року. Пройшов службу від звичайного оперуповноваженого карного розшуку у райвідділі до заступника начальника поліції Київщини. Глава Нацполіції також повідомив, що полковник поліції Сергій Кондрашенко, який до цього очолював поліцію Кіровоградської області, переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління  відомства.

Зазначимо, Роман Козьяков розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1994 році. Весь час працював в оперативних підрозділах поліції Києва. З 2002 року обіймав керівні посади у поліції Києва та Київської області. З 2016 року - заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: