#

Заступник голови Київської ОВА продовжить боротьбу за нову посаду

17.01.2023 12:00
Заступник голови Київської ОВА продовжить боротьбу за нову посаду
Віталій Власюк

Заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк продовжить боротьбу за посаду директора Національного антикорупційного бюро України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора НАБУ.

16 січня було оголошено рейтинг кандидатів за результатами проходження тестувань та затверджена інформація про претендентів. Комісія вирішила допустити до наступного етапу конкурсу кандидатів які розмістились з 1-го по 22-ге місце. Серед них є і Віталій Власюк - заступник голови Київської ОВА Олексія Кулеби.

Він народився в місті Вінниця. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "міжнародне право". Кандидат юридичних наук. У період із 2020 по 2022 року Віталій Власюк працював радником:

  • в.о. Міністра енергетики та навколишнього середовища Буславець О.А.;
  • Міністра Кабінету Міністрів України Немчінова О.М.;
  • Віце-прем’єр-міністра України Міністра цифрової трансформації України Федорова М.А.

У своєму травневому розслідуванні "Моя Київщина" відзначала, що уся сім'я Власюка пов'язана з адвокатською діяльністю, а їхня компанія входить у сотню відомих юридичних компаній України, співпрацює з багатьма фінансово-промисловими групами та забудовниками. Цілком імовірно, що в КОВА Власюк дбав про інтереси столичних забудовників.

Нагадаємо, що Кирила Тимошенка, який є заступником керівника Офісу президента, помітили за кермом розкішної автівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: