#

Заступник керівника Нацполіції Руденко задекларував дачний будинок на 467 квадратів на Київщині

07.04.2021 12:45
Заступник керівника Нацполіції Руденко задекларував дачний будинок на 467 квадратів на Київщині
Олексій Руденко

Нещодавно один із заступників керівника Національної поліції України Олексій Руденко вказав у своїй декларації дачний будинок на 467 квадратів у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Слідство.Інфо".

Зазначається, що Руденко отримав близько сотні тисяч гривень матеріальної допомоги, але не вказав у декларації, чи ця допомога стосувалася вирішення побутових питань, чи чогось іншого.

Олексій працює на посаді заступника Клименка вже понад 5 років.  У 2015-му був заступником Авакова.

У минулому році Олексій Руденко заробив 1,2 мільйона гривень, а на банківських рахунках зберігав понад 2,5 мільйона гривень. До того ж він задекларував дві квартири в Києві на 82 та 58 квадратів, а також дачний будинок поблизу столиці на 467 квадратів. Також у квітні минулого року заступник голови Нацполу придбав сонячну електростанцію вартістю майже мільйон гривень.

На питання журналістів про те, за яким принципом відбувається розподіл матеріальної допомоги у відомстві, Руденко не відповів.

Також нагадаємо, що 6 квітня, поблизу міста Сватове Луганської області загинув 34-річний інспектор батальйону особливого призначення "Миротворець" Денис Миронов.

Читати "Моя Київщина" у Telegram