#

Заступник начальника поліції Київщини Павло Панфьоров представив поліцейських офіцерів громад на Вишгородщині

24.09.2021 19:28
Заступник начальника поліції Київщини Павло Панфьоров представив поліцейських офіцерів громад на Вишгородщині
Фото з місця події

Сьогодні, 24 вересня, відкрилися поліцейські станції у Славутицькій та Пірнівській та Вишгородській територіальних громадах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської областіу Facebook.

На службу до Славутицької громади заступили два поліцейські офіцери громади: капітан поліції Павленко Олександр Григорович та старший сержант поліції Січко Роман Борисович. Станція розміщена за адресою: м. Славутич, вул. Дружби Народів, 7.

До Пірнівської громади на службу заступив капітан поліції Марценюк Олександр Григорович Поліцейський обслуговуватиме 10  сіл, а станція розташована за адресою: с. Пірнове, пров. Деснянський, 2.

Поліцейським офіцером громади Вишгородської ТГ став старший лейтенант поліції Гладишенко Олександр Сергійович. Поліцейська станція розташована за адресою м м. Вишгород, вул. Б. Хмельницького, 4, а поліцейський обслуговуватиме місто Вишгород та два найближчі села.

Під час урочистого відкриття поліцейських станцій заступник начальника поліції Київщини Павло Панфьоров вручив головам територіальних громад листи-подяки за співпрацю та зазначив, що саме поліцейський офіцер громади сприятиме забезпеченню порядку та безпеки на території обслуговування, а також своєчасно вирішуватиме проблеми населення.

Нагадаємо, що вночі на стаціонарному посту міста Біла Церква працівники поліції зупинили три вантажівки, причепи яких були завантажені деревиною.

Читати "Моя Київщина" у Facebook