#

Заступника голови Державного агентства водних ресурсів України судитимуть за махінації з Бучанським водосховищем

05.03.2020 13:38
Заступника голови Державного агентства водних ресурсів України судитимуть за махінації з Бучанським водосховищем
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 5 березня, стало відомо, що прокуратура завершила розслідування справи про отримання хабара на суму 8 тис доларів заступником Голови Державного агентства водних ресурсів України Павлом Гвозденком 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на спільноту "Спеціалізована антикорупційна прокуратура" у Facebook.

Нагадаємо, що Павло Гвозденко, займаючи особливо відповідальне становище, використовуючи свої службові повноваження, вимагав та одержав від представника юридичної особи неправомірну вигоду в сумі 8 тис. доларів за підписання договору на здійснення біологічної меліорації водойми - Бучанського водосховища (84 га), яке розташоване в селі Гореничі Києво-Святошинського району на Київщині.

Наразі прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детективи НАБУ відкрили підозрюваному та його захисникам матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

"Після чого буде вирішено питання щодо скерування обвинувального акту до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: