#

Затримали білоцерківця, який викрав та катував активістів Євромайдану

12.03.2020 11:55
Затримали білоцерківця, який викрав та катував активістів Євромайдану
Фото з місця події

Сьогодні, 12 березня, стало відомо, що білоцерківець-"тітушка", який, ймовірно, причетний до викрадення, катування та смерті одного із євромайданівців затриманий

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Державне бюро розслідувань".

Наразі відомо, що мешканцю міста Біла Церква було оголошено про підозру ще 27 лютого цього року, проте той не з'явився на виклик.  Наразі встановлено, що білоцерківець входив до злочинної групи із 9 "тітушок", організованої для викрадення та залякування активних учасників Євромайдану та незаконного перешкоджання мирним акціям протесту. Ба більше, 21 січня 2014 року підозрюваний у складі цієї групи викрав з Олександрівської клінічної лікарні міста Києва активістів Ігоря Луценка та Юрія Вербицького. Згодом нелюди почали катувати чоловіків. На жаль,  від отриманих травм та переохолодження Юрій Вербицький помер. Відтак, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Нагадаємо, що днями прокуратура Білої Церкви скасувала всі постанови про закриття кримінальних проваджень і поновила розслідування в справах відносно порушення берегової смуги, незаконного будівництва гідроелектростанції та скиду нечищених каналізаційних стоків у річку Рось.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: