#

Затриманих під Борисполем грабіжників утримують під вартою

25.02.2019 16:21
Затриманих під Борисполем грабіжників утримують під вартою

Сьогодні, 25 лютого, у прокуратурі повідомили про застосування до затриманих у селі Прліски Бориспільського району запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Підозрювані, за попередньою змовою, знаходячись на паркувальному майданчику гіпермаркету "Фоззі" в селі Проліски Бориспільського району, вчинили грабіж з автомобіля потерпілої та заволоділи її майном.

Незважаючи на те, що жінка їх побачила, зловмисників це не зупинило. Вони принципово завершили свій злочин і втекли, але невдовзі були затримані правоохоронними органами.

Нагадаємо, що 14 лютого у поліції повідомили про затримання двох іноземців, які займалися крадіжками з автомобілів у Бориспільському районі.

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури їм оголошено про підозру, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). За клопотанням прокуратури, слідчим суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області до двох підозрюваних застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, та до одного – захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Останнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: