#

Затримано причетних до пограбування банкомату в Броварах, - поліція

07.04.2021 13:40
Затримано причетних до пограбування банкомату в Броварах, - поліція
Речові докази

Нещодавно на Одещині оперативники, слідчі та спецпризначенці поліції Київської області викрили фігурантів злочинної групи, які причетні до пограбування банкомату в Броварах

Нагадаємо, що 1 квітня, рано-вранці в Броварах зловмисники пошкодили банкомат і викрали касети з грошима.

Тоді на місце події прибув наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.

Після проведення низки оперативно-розшукових дій правоохоронці встановили, що група із трьох чоловіків прибула із міста Одеса, скоїла крадіжку та повернулась назад.

На Одещину виїхали оперативники, слідчі та спецпризначенці поліції Київської області, які викрили фігурантів злочинної групи в одній із орендованій квартир міста.

Правоохоронці провели невідкладний обшук та вилучили речові докази, серед яких маскувальний одяг, рукавички та інструменти, що вказують на причетність осіб до крадіжок з банкоматів у Броварах та Одесі. У фігурантів вилучили також дві автівки, які вони використовували під час скоєння злочинів.

Наразі трьох осіб затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися громадяни Молдови, віком від 25 до 42 років. Нині перевіряються факти скоєння крадіжок на території  інших областей України.

Правоохоронці за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури повідомили зловмисникам про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Законність перебування затриманих осіб в Україні нині перевіряє Державна міграційна служба.

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

На зображенні може бути: footwear

Читати "Моя Київщина" у Telegram