#

Затримано "робінгудів", що восени напали на родину мера Броварів, – ЗМІ (ФОТО, ВІДЕО)

24.03.2021 10:40
Затримано "робінгудів", що восени напали на родину мера Броварів, – ЗМІ (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

21 березня правоохоронці затримали чотирьох членів злочинної банди, які здійснювали розбійні напади на приватні будинки в Бориспільському та Обухівському районах, зокрема, напали на оселю міського голови Броварської ОТГ Ігоря Сапожка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна - Бровари".

Правоохоронці задокументували чотири факти розбійних нападів на території Бориспільського та Обухівського районів. Затриманими виявились 38-ми, 35-ти, 33-річний жителі Києва та 25-річний мешканець Житомирщини. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Журналістам видання "Трибуна – Бровари" вдалося дізнатися, що двох злочинців затримали в Києві, одного – у Софіївській Борщагівці, ще одного – в Українці.

Під час обшуків у затриманих осіб працівники поліції вилучили автоматичну та короткоствольну зброю, боєприпаси, тактичний одяг, спеціальне приладдя, грошові кошти, цінні речі, автівки та інші речові докази їх кримінальної діяльності. Зловмисники заявили, що так вони боролися з корупцією  –  забирали гроші та коштовності в посадовців-корупціонерів, які уникли правосуддя.

Журналісти видання "Трибуна – Бровари" дізналися, що зловмисники підозрюються і в нападі на родину міського голови Броварів Ігоря Сапожка. 21 грудня 2020 року близько 21:00 невідомі проникли до будинку міського голови в селі Гнідин, що на Бориспільщині, напали на подружжя Сапожків, нанесли господарю травми, викрали гроші та вироби із золота.

Нагадаємо, що виконавчий комітет ради Броварської ОТГ дав дозвіл на зрізання на території громади 299-ти дерев, з яких 271-не – на місці недобудови між Лісовим кварталом та Епіцентром.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: