#

Затримано співучасницю викрадення та побиття людини під Києвом

11.05.2018 13:59
Затримано співучасницю викрадення та побиття людини під Києвом

Вчора, 10 травня, суд застосував до жінки, яка була співучасницею побиття та викрадення людини під Києвом, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою   

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Затримано 26-річну жінку, яка незаконно позбавила волі та пограбувала залицяльника.

Нагадуємо, що вночі 3 травня двоє 25-річних чоловіків та їх подруга відпочивали поблизу кав’ярні, де між вказаною дівчиною та потерпілим розпочалось спілкування, під час якого останній почав до неї залицятись.

Нагадаємо, що під Києвом через залицяння до дівчини молодика прокатали в багажнику та відлупцювали до півсмерті.

Обурившись, дівчина дала потерпілому ляпаса, а її друзі почали бити останнього та силоміць помістили потерпілого до багажного відділення автомобіля. В подальшому, хлопця вивезли на територію молокозаводу, де наносили тілесні ушкодження останньому, а потім заволоділи його грошовими коштами, документами та іншими особистими речами.

Чоловіків, які підозрюються у вчиненні вказаних злочинів, було затримано по гарячих слідах.

Наразі 26-річну жінку, яка переховувалась від органів досудового розслідування з часу вчинення злочину, встановлено.

За наполегливої позиції Києво-Святошинської місцевої прокуратури 10 травня суд застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі та викрадення людини, вчинене групою осіб) та ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений групою осіб) КК України.

За скоєне їм загрожує максимальне покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: