#

Завищені втричі комунальні тарифи: жителі Броварів штурмували міську раду (ФОТО)

24.09.2020 17:25
Завищені втричі комунальні тарифи: жителі Броварів штурмували міську раду (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 24 вересня, у Броварах люди штурмували міську раду через завищені комунальні тарифи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "СтопКор".

Ціни змінили ще на початку 2020. Потім міський голова Ігор Сапожко своїм розпорядженням відтермінував це рішення через карантин, але з 1 червня громадяни отримали платіжки з новими цифрами. Тож мешканці прийшли за роз’ясненнями до мера.

Пройшов червень, але карантин не скасовано, зарплати не були підвищені і пенсії не зросли. При цьому тарифи підвищені у 2,5-3 рази. Також жителі, коли отримують нові платіжки, завжди питають, що таке "винагорода управителю". Ми розуміємо, що з одного боку ЖЕК повинен виплачувати винагороду своїм працівникам, але якщо підрахувати, яку суму ЖЕКи отримують протягом місяця, то це не відповідає тому, що нам говорять. Керівники ЖЕКів виписують собі і отримують премії до 5 тисяч гривень. У той час, коли слюсарі та двірники отримують копійки. Як тоді жителі можуть отримувати якісні послуги? Тому наше питання – переглянути тарифи і разом з громадою прийняти рішення щодо нових цін», — зазначив у коментарі "СтопКору" депутат Броварської міськради Юрій Чередник.

Міського голови Сапожка на робочому місці немає, діалогу з громадою він уникає. Місцеві жителі залишаються в приміщенні міської ради і чекають на приїзд міського очільника.

Нагадаємо, що 21 вересня до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля за адресою місто Бровари, вулиця Анатолія Луценка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: