#

Завод Coca-Cola на Броварщині виготовив мільйон пляшок напою на благодійність (ВІДЕО)

05.02.2024 11:30
Завод Coca-Cola на Броварщині виготовив мільйон пляшок напою на благодійність (ВІДЕО)
Фото з місця події

Завод Coca-Cola, розташований у Великій Димерці, виготовив мільйон пляшок напою на благодійність 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Національний Реєстр Рекордів України офіційно підтвердив новий рекорд, встановлений заводом Coca-Cola. Компанія виготовила і передала неймовірну кількість - мільйон пляшок напою. 

Головною метою цього проекту було підтримати українців, які опинилися у складних життєвих обставинах, зокрема тих, хто проживає в прифронтових громадах, а також тих, кому довелося покинути свої домівки. Місія стала можливою завдяки партнерам з гуманітарних організацій Український Червоний Хрест, Карітас Україна та БФ ″МРІЯ″, та Siobhan's Trust.

Андрій Бублик, директор з корпоративних зв'язків та сталого розвитку компанії, зазначив: 

Мільйон півторалітрових пляшок Coca-Cola "Для тебе" подарували родинам, які опинилися у скрутному становищі в Україні, зокрема в прифронтових громадах, і тим, кому довелося покинути свої домівки. Ми хотіли принести маленьку частинку свята, щоб потішити їх та нагадати, що ми ніколи про них не забуваємо. 

Від початку війни, система компаній "Кока-Кола" направила понад 30 мільйонів доларів на благодійну допомогу для українців. Окрім того, зараз компанія взяла на себе відповідальність відбудувати зруйнований дитячий садок у селі Богданівці Броварського району.

Нагадаємо, що американське місто передасть Ірпеню допомогу на 2 млн дол.



Читати "Моя Київщина" у Facebook