#

Завод "Росава" відвідали представники африканської компанії "ADA"(ФОТО)

11.11.2020 10:55
Завод "Росава" відвідали представники африканської компанії "ADA"(ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно завод "Росава" відвідали представники компанії "ADA" з Тунісу і "Libyan Roads Company" субдилера з Лівії, вони оглянули потужності та ознайомилися з процесами виготовлення шин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "ROSAVA" у Faсebook.

Тож у супроводі заступника директора комерційного Павла Пуськова гості ознайомилися з усіма етапами створення шини, побували на виробничих майданчиках, у випробувальній лабораторії, поспілкувалися зі спеціалістами та висловили свої побажання щодо нових розробок. Вони зазначили, якими б хотіли бачити майбутні моделі шин щодо рисунка протектора та типорозмірів для спекотного північно-африканського регіону.

Компанії вже не перший рік є нашими надійними партнерами. Ми цінуємо цю довіру і справно виконуємо всі договірні зобов`язання. Щороку відправляємо більше, ніж 100 тисяч легкових шин до країн Північної Африки, - йдеться у повідомленні.

У дописі зазначається, що африканській партнери були вражені масштабами і рівнем виробництва. Під час зустрічі вони зазначили, що саме продукція "Росави" у порівнянні з європейськими, входить у п'ятірку кращих за результатами продажів у їхніх регіонах. Водії з Африки добре знайомі з українськими шинами і надають їм перевагу.

Відтепер маємо нові контракти та угоди на поставку шин в 2021 році. І чекаємо нових зустрічей з нашими партнерами. Адже це можливо навіть в умовах пандемії з дотримання всіх карантинних заходів, - зауважується на кінець.

Також нагадаємо, що нещодавно журнал Forbes опублікував щорічний рейтинг мільярдерів, до якого увійшов Костянтин Жеваго, посідаючи там 1990 місце.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: