#

Завтра на засіданні Київська облрада буде розглядати відставку депутата Гудзенка

22.12.2021 19:30
Завтра на засіданні Київська облрада буде розглядати відставку депутата Гудзенка
Віталій Гудзенко

Завтра, 23 грудня, пройде  пленарне засідання восьмої сесії Київоблради VIII скликання, де будуть розглядати дострокове припинення повноважень депутата від фракції "За майбутнє" Віталія Гудзенка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Киеввласть", його місце займе докторка економічних наук та професорка Юлія Грінчук.

Згідно з повідомленням на сторінці "Київщина За Майбутнє" у Facebook, Віталій Гудзенко склав депутатські повноваження за власним бажанням. За його словами, він змушений це зробити, бо складна економічна ситуація потребує посиленої уваги до власних бізнес-проєктів.

На сторінці “Київщина За Майбутнє” у Facebook було написано:

Віталій Гудзенко – авторитетна людина на Київщині. За час своєї активної трудової та підприємницької діяльності він створив сотні робочих місць в різних сферах. Його підприємство стабільно сплачує податки до бюджетів різних рівнів. Водночас, зауважимо, що депутатська робота в обласній раді є неоплачуваною. А делегування повноважень з управління у нинішніх умовах позначилось на якості роботи підприємства, тому депутат змушений повернутися до самостійного керівництва бізнес-проєктами.

Нагадаємо, що у мережі стали ширитися банери про Олега Ляшка та вакцинацію, які нібито помітили Білій Церкві.

Читати "Моя Київщина" у Facebook