#

Захист від COVID-19: за день у Борисполі вакцинувалися більше 200 людей

19.03.2021 20:25
Захист від COVID-19: за день у Борисполі вакцинувалися більше 200 людей
Фото з місця події

Сьогодні, 19 березня, на базі КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" вчергове проходило вакцинування жителів Бориспільської міської територіальної громади від COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Зокрема, щеплення від коронавіруної інфекції отримали лікарі, працівники освітньої галузі та комунальної сфери, громадські діячі.

З 39 закладів освіти працівники 20 установ (112 осіб) виявили бажання отримати щеплення від COVID-19. Серед них вчителі Бориспільського академічного ліцею, ліцею "Дизайн-освіта" імені Павла Чубинського, БНВК "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" імені Костянтина Могилка, ЗОШ №№ 1, 3, 6, Сеньківської та Рогозівської ЗОШ.

Вакцинувалися і працівники закладів дошкільної освіти, а саме: "Веселка", "Журавонька", "Колосочок", "Світлячок", "Віночок", "Веселка" (село Іванків) та закладів позашкільної освіти: ЦТТ "Евріка", Бориспільського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Також щеплення від COVID-19 отримав полковник Збройних Сил України Дмитро Філатов зі своїми заступниками.

Нагадаємо, що  19 березня, у Білій Церкві на позачерговій 11 сесії Білоцерківської міської ради депутати прийняли рішення виділити 6,3 млн грн на закупівлю двох апаратів ШВЛ та 95 кисневих концентраторів.

May be an image of 4 людини, люди стоять та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: