#

Збірна ветеранів-баскетболістів Київщини підкорила чемпіонат України (ФОТО)

28.08.2020 14:37
Збірна ветеранів-баскетболістів Київщини підкорила чемпіонат України (ФОТО)
Фото з місця події

З 16 по 25 серпня у приморському місті Коблево пройшов чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів, на якому збірна баскетболістів з Київщини стала переможцем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Управління фізичної культури і спорту КОДА".

Варто зауважити, що чемпіонат проходив у віковій категорії 35+, 45+, 50+ серед жінок та 45+, 50+ та 55+ серед чоловіків. До того ж, цьогоріч за Київщину грав заступник начальника Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Володимир Стеценко.

Спортсмени з Київщини перемогли команду з Калуша Івано-Франківської області в три очки - 49:46. На шляху до фіналу Київщина святкувала ще дві перемоги – над командою з Кривого Рогу з рахунком 45:35 та збірною Житомирщини 43:27.

У фіналі була справжня рубка! Нас повсякчас супроводжували травми, зламався Андрій Подковиров. Калушці вели в рахунку, хоча ми їх постійно наздоганяли. Нарешті в другій половині третьої чверті я зміг переломити хід поєдинку, зробивши результативні передачі та закинувши триочковий. Ми повинні були вигравати, в нас півкоманди – майстри спорту України, - так коментує подію Володимир Стеценко.

Місця в чоловічій категорії 55+ в результаті розподілилися так:

  • Київська область
  • Калуш (Івано-Франківська область)
  • Дніпропетровська область (Дніпро) і Дніпропетровська область (Кривий Ріг)
  • Житомирська область
  •  Одеська область

На цьому представники столичної області не зупинилися. Збірна ветеранів 50+ стала чемпіоном України, перегравши у фінальній зустрічі команду Полтавської області з рахунком 49:38.

Також Володимир Стеценко відзначив гравців, які були найрезультативнішими та принесли найбільше користі обом командам Київщини. У віковій категорії 50+ найкращими стали Костянтин Тарасенко та Сергій Ковальчук з Білої Церкви, а також Віктор Савченко (Бориспільський район). В категорії 55+ найрезультативнішими стали Юрій Косенко (Києво-Святошинський район) та Андрій Підковиров з Бориспільщини.

Нагадаємо, що під Києвом зоозахисники взялися рятувати шестимісячного лева Руру, якого житель столичної області тримає у вольєрі в старому корівнику.




Читати "Моя Київщина" у Telegram