#

ЗЕ-спікер Разумков та його маєтки на Київщині (ФОТО)

26.09.2019 14:54
ЗЕ-спікер Разумков та його маєтки на Київщині (ФОТО)
Маєток Розумкова

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков володіє маєтками в Києво-Святошинському та Васильківському районі загальною вартістю понад чотири млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Obozrevatel".

На Софіївській Борщагівці журналісти сфотографували великий двоповерховий особняк блакитного кольору, який належить спікеру Ради. Право власності на будинок та земельну ділянку у Києво-Святошинському районі Разумков оформив у кінці квітня 2016 року. Згідно з даними декларації, вартість будинку становить 2,9 млн грн, а землі – 642,5 тис. грн.

У селі Здорівка Васильківського району знаходиться другий за величиною об'єкт нерухомості, яким володіє Разумков. Двоповерховий будинок на два під'їзди розділений навпіл на дві сім'ї. Між двома частинами тонкий паркан. Поруч з будинком знаходиться велике озеро. Разумков зареєстрував цю нерухомість у 2009 році. Її вартість становила 648,5 тис. грн або близько $80 тис. за старим курсом.

За парканом журналісти помітили BMW Х5 чорного кольору і нову Tesla сірого кольору без номерів. Такі електромобілі зараз продають за $75 тис.

Однак у декларації спікера вказані інші авто: Toyota Land Cruiser 200, Mazda 6 і Toyota Camry.

Крім того, Разумков задекларував квартиру в Києві на 75 кв. м, ще одна на 165,55 кв. м – вказана в рівних частинах з його матір'ю, актрисою Наталією Кудрею.

Також нагадаємо, що 24 вересня керівник Нацполіції Сергій Князєв, який народився в Білій Церкві, під час пресконференції заявив, що подає у відставку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: