#

Зеленський доручив якнайшвидше відновити інфраструктуру звільнених міст Київщини

07.04.2022 12:35
Зеленський доручив якнайшвидше відновити інфраструктуру звільнених міст Київщини
Рятувальники розбирають завали

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що Президент Володимир Зеленський поставив завдання у найкоротші строки відновити інфраструктуру звільнених від окупантів населених пунктів Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Кирила Тимошенка у Facebook.

Тимошенко відзначив, що з часів Другої Світової війни Київська область не бачила стільки жаху та руйнувань. Наразі у зруйнованих містах і селах працює ДСНС України. Рятувальники безперервно продовжують розбирати завали будівель. У Бородянці під завалами, ймовірно, ще є люди.

Кирило Тимошенко написав:

Буча, Гостомель, Ірпінь, Бородянка – наші міста-герої, в яких живуть наші люди-герої. Всі, хто вистояв страшний час окупації, всі хто, нажаль, залишився там навіки – ми ніколи не пробачимо росії цей військовий злочин і ніколи не забудемо.

Також відомо, що в 11 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів вже відновлено електропостачання. У деяких населених пунктах вже відновлюється дистанційне навчання.

Поряд із тим, рятувальники продовжують розміновувати території, а на автошляхах працює дорожня техніка. Тому, поки що, влада закликає громадян не повертатися у звільнені міста і села, бо це небезпечно.

Нагадаємо, що з'явилася мапа відновлення світла у звільнених від окупантів містах та селах Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram