#

Зеленський у Борисполі вигнав з брифінгу секретаря міськради Годунка (ВІДЕО)

10.07.2019 12:34
Зеленський у Борисполі вигнав з брифінгу секретаря міськради Годунка (ВІДЕО)
Ярослав Годунок

Сьогодні, 10 липня, президент України Володимир Зеленський вигнав із зустрічі раніше засудженого чиновника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "112.ua".

Під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі Годунок заявив, що голова Бориспільської райадміністрації Олександра Туренко "віджав" у міста лікарню. Спершу Зеленський відчитав директора Бориспільської лікарні, бо він не вирішує стратегічні питання функціонування лікарні зі місцевою владою.

Коли слово взяв Ярослав Годунок, то президент закликав вирішувати питання, не працюючи "на камеру" і "не займаючись піаром і рекламою".  Згодом Зеленський зазначив, що "коли хтось дуже багато кричить", то він перевіряє інформацію про цю людину.

Як з'ясувалося, секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок раніше був засуджений за розбій, поєднаний із спричиненням тяжких тілесних ушкоджень. "Вийдіть звідси, вийди звідси. Розбійник ти. Погано мене чуєш?" – сказав Зеленський.

Годунок у відповідь викрикнув "усі ми президенти", згадавши інавгураційну промову Зеленського. На це президент сказав: "Ти точно не президент. Бо у президента немає криміналу".

Нагадаємо, що в мережі Інтернет з’явилося фото, де Ярослав Годунок сидить п’є каву, а перед ним лежить легендарний "золотий батон". Також у соцмережах активно обговорюють швидку зміну політичних поглядів Ярослава Годунка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: