#

Зеленський звернувся до українців щодо протидії коронавірусу (ВІДЕО)

17.03.2020 11:37
 Зеленський звернувся до українців щодо протидії коронавірусу (ВІДЕО)
Володимир Зеленський

Учора, 16 березня, Володимир Зеленський записав відео у якому пообіцяв інформувати людей про актуальну ситуацію щодо протидії коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на інтернет-представництво президента України.

Президент зазначив, що станом на 16 березня 2020 року в Україні опрацьовано 79 підозр на коронавірус. П’ять із них, на жаль, позитивні. 64 – не підтвердились. Ще 10 опрацьовуються лабораторно. 

Далі розповів, що з 17 березня буде заборонено приймати відвідувачів закладам культури, торговельно-розважальним центрам, ресторанам, кафе, фітнес-центрам та іншим закладам харчування, розваг і послуг. Ресторани та кафе зможуть продовжити роботу з приготування їжі, доставку якої громадяни зможуть замовити додому. 18 березня  буде заборонене залізничне, авіа- та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення, заборонити роботу метрополітенів. Міські перевезення можуть здійснюватися у режимі: до 10 осіб – у маршрутних таксі й таксі і до 20 осіб – у тролейбусах, автобусах, вагонах трамвая. 

Також він додав, що громадяни, які отримують пенсію менше 5000 гривень, мають одержати доплату в розмірі 1000 гривень.

Детальніше видіться у відео:

Також нагадаємо, що Володимир Зеленський в ефірі "Свободи слова" закликав українців займатися сексом під час перебування на карантині через коронавірус.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: