#

Згурівська громада отримала автомобільну вишку для покращення благоустрою

24.02.2021 12:30
Згурівська громада отримала автомобільну вишку для покращення благоустрою
Фото з місця події

Стало відомо, що в Згурівці завдяки активній співпраці та ефективній комунікації влади, громади і бізнесу громада отримала автомобільну вишку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Згурівської ОТГ, вишка на базі автомобіля ГАЗ 3302 буде задіяна для обслуговування мережі вуличного освітлення всієї громади бригадою електриків, адже це один з головних напрямків благоустрою, над яким постійно ведеться робота.

Даний автомобіль передано в користування Згурівському комбінату комунальних підприємств для використання в господарській діяльності, що значно полегшить роботу комунальників.

Основним результатом, який очікується від використання даного автомобіля, є покращення благоустрою громади через впровадження системи економного освітлення вулиць що, безумовно, сприятиме підвищенню загального рівня життя, покращенню умов екологічної свідомості населення і підвищення загальної культури жителів громади, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 19 лютого очільник Згурівської ОТГ Василь Цвик та голова ГО "Центр громадських ініціатив Згурівщини" Артем Єсипок підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram