#

Жінка, яка була викрадена разом із донькою під Києвом, декілька років тому намагалася вбити свого чоловіка (ВІДЕО)

22.08.2019 08:13
Жінка, яка була викрадена разом із донькою під Києвом, декілька років тому намагалася вбити свого чоловіка (ВІДЕО)
Надія Головач та Юлія Зайковська

Стало відомо, що Надія Головач, яка була викрадена разом із своє донькою, декілька років тому намагалася вбити свого колишнього чоловіка через майно

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН", це розповіла на своїй сторінці у Facebook речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

Жінка з Київщини, вбивство якої замовив колишній чоловік, раніше наймала банду для його побиття, а згодом і позбавлення життя через небажання ділити майно.

"Була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення", - написала вона.

За словами Максимець, два роки тому прокуратура Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, зокрема, на замовлення.

"Один із нападів - відносно підприємця з Броварів - був організований його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці", - додала речниця прокуратури, уточнивши, що обвинувальний акт стосовно жінки та виконавців наразі перебуває на розгляді у суді на стадії допиту свідків.

Як йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин. ICTV", до банди входили поліцейські-перевертні, яким екс-дружина платила по 3 тисячі доларів за "результативне побиття" - чоловік мав стати інвалідом і весь час займатися лікуванням, а не судитися за майно. Згодом жінка вирішила вбити чоловіка, за що запропонувала сплатити 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, що 17 серпня з міста Бровари двоє жінок Юлія Зайковська та її мати Надія Головач виїхали в напрямку Києва та пропали безвісти.

53-річна Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська. Згодом їхній автомобіль залишили покинутим. Увечері 20 серпня речниця генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила у соцмережі, що обох жінок убили.

Проте пізніше з’ясувалося, що вбивство було інсценуванням і жінки виявилися живими. За даними слідчих, колишній чоловік потерпілої через поділ майна після розлучення, змовившись із своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбивство двох жінок. Замовники оцінили їхні життя у 50 тис. доларів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: