#

Житель Ірпеня зґвалтував жінку, з якою познайомився в соціальних мережах

19.02.2020 10:34
Житель Ірпеня зґвалтував жінку, з якою познайомився в соціальних мережах
Фото з мережі Інтернет

Киянка, яка в соціальних мережах познайомилася з 52-річним чоловіком, покликала його до себе в гості, де він застосував до неї силу та зґвалтував

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "znaj.ua".

У Києві знайомство в соцмережах обернулася страшною драмою. Відомо, що 52-річний чоловік та 44-річна жінка познайомилися в соціальній мережі. Вони спілкувалися деякий час, але потім жінка вирішила запросити чоловіка до себе в гості.

Коли чоловік прийшов до киянки додому, то він застосував до неї силу і зґвалтував. Постраждала викликала на місце "копів", і незабаром ґвалтівника затримали.

За даними правоохоронців зловмисником виявився житель міста Ірпінь, раніше не судимий. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 152 (Зґвалтування) КК України. Чоловікові вже повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За це гвалтівнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Також нагадаємо, що 17 лютого у Білій Церкві поліція затримала двох парубків, котрі не тільки поранили та пограбували місцеву 41-річну мешканку, а ще і зґвалтували її.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: