#

Жителі Богуслава готують пресконференцію щодо забруднення середовища місцевим підприємством (ФОТО)

05.12.2019 06:21
Жителі Богуслава готують пресконференцію щодо забруднення середовища місцевим підприємством (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Богуславі жителі збирають кошти, щоб провести пресконференцію щодо забруднення середовища фабрикою "ТЕМП-3000"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Валентини Ткач у Faсebook.

"Я, як ніколи, сьогодні потребую вашої підтримки та допомоги для захисту наших екологічних прав та припинення шкоди нашому здоров’ю, яка завдається фабрикою "ТЕМП-3000". На сьогодні виникла потреба підняти питання екологічного лиха в Богуславі за допомогою ЗМІ на національний рівень, оскільки наші вимоги про чисте довкілля ігноруються і місцевою владою, контролюючими органами і керівництвом "ТЕМП-3000" вже не один рік, - пише Валентина Ткач. - В грудні 2019 ми будемо проводити пресконференцію в національній агенції "Укрінформ", і для проведення такого заходу необхідні кошти для оплати оренди залу та послуг цієї агенції. Витрати на проведення такого заходу (враховуючи значну знижку від "Укрінформ",) будуть складати біля 3 000 грн".

Також вона зазначає, що жителі Богуслава ще у 2012 році скаржилися на вплив "ТЕМП-3000" на своє здоров’я. Тоді перевірки контролюючих органів нічого не дали, приписів власники підприємства не виконали, а навпаки ще більше розширилися та збільшили свій негативний вплив на наше здоров’я.

За словами жінки, в липні вона зверталася до контролюючих органів про проведення позапланових перевірок підприємства "ТЕМП-3000" екологічною інспекцією та Держпродспоживслужбою, проте ці служби не приходили із перевірками. Проте заміри повітря, шуму та води показали, що умови існування в місті є шкідливими і небезпечними: вода в крані не відповідає вимогам до питної води, рівень шуму в будинках поблизу фабрики – перевищує норми, повітря також забруднене понад допустимі норми.

"Мої скарги залишаються без належного реагування.Доведена до відчаю такою бездіяльністю, я вимушена заявити про наші проблеми на більш високому рівні – через таку поважну та впливову агенцію як "Укрінформ". – зазначає вона. -Тому, прошу всіх небайдужих допомоги оплатити пресконференцію у Києві, де я буду розповідати про наші екологічні проблеми та бездіяльність місцевих і державних органів влади. Ви можете підтримати мою діяльність, перерахувавши кошти на мій рахунок в Приватбанку, допомогти із підготовкою відео матеріалів, фото та презентації, взяти участь в пресконференції та підтримати добрим словом. Гроші для пресконференції можна перерахувати на мою картку Приват банка: 5168 7450 1185 6207 Валентина Ткач".

Також нагадаємо, що 21 листопада у Богуславському районі поліція провела слідчі дії та повернули підприємству "Богуславтеплопостачання" труби для прокладання перемички вартістю 1,6 млн гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: