#

Жителі Броварів через соцмережі скаржаться на квартирних злодіїв (ФОТО)

06.01.2019 09:41
Жителі Броварів через соцмережі скаржаться на квартирних злодіїв (ФОТО)
У Броварах збільшилася кількість пограбувань

Жителька однієї з квартир у броварському ЖК «Лісовий квартал» повідомила про пограбування своєї квартири, яка стала вже третьою у її під’їзді

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари", тільки за новорічну ніч у Броварах було скоєно 7 крадіжок майна.

Зазначено, що одне з пограбувань було скоєно в ЖК «Лісовий квартал», де невідомі особи винесли з квартири значну суму валюти та золоті прикраси.

У своєму дописі користувач Facebook повідомила, що її чоловік повернувся додому 1 січня, відкрив дверний замок і побачив у квартирі повний безлад. За словами автора допису, збитки становлять близько 10 тис доларів. Потерпіла переконує, що грабіжники на їхній квартирі не зупиняться, адже на частині квартир під’їзді також є мітки.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

При цьому, зазначає пані Ірина, зі сторони слідчого ніяких дій не було. Тож сусіди об’єдналися і намагаються самотужки розслідувати пограбування, адже в поліції натякають, що їм є чим зайнятися, зокрема розкриттям убивств.  Як зазначає пані Ірина, потерпілим рекомендують переглянути записи камери спостережень, однак управляюча будинком організація цих записів не надає, посилаючись на "конфіденційність інформації".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: