#

Жителі Гаврилівки провели мітинг проти діяльності птахофабрики під стінами Верховної Ради (ВІДЕО)

07.06.2018 17:28
Жителі Гаврилівки провели мітинг проти діяльності птахофабрики під стінами Верховної Ради (ВІДЕО)
Жителі Гаврилівки протестували під стінами ВР

5 червня жителі села Гаврилівка Вишгородського району вийшли на мирну акцію протесту під стіни Верховної Ради, аби звернути увагу можновладців на діяльність скандальної птахофабрики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Всесвітньо-Броварське Телебачення у Facebook.

Варто додати, що скандал навколо птахофабрики розгорівся досить давно. Самі ж жителі Гаврилівки стверджують, що "Агромарс" своїми шкідливими викидами виробництва продовжує труїти населення навколишніх сіл, від чого особливо сильно потерпають діти.

Нагадаємо, що минулого тижня активісти зафіксували, як працівники компанії "Агромарс", яка реалізує продукцію під брендом "Гаврилівські курчата", вивозили цистернами нечистоти з відстійників та зливали прямо в поле.

Довідково:

ТОВ "Комплекс Агромарс" – холдингова компанія, заснована в 1998 році, на сьогоднішній день є одним з найбільших виробників курячого м'яса в Європі. Птахофабрика базується у Вишгородському районі, село Гаврилівка. Продукція компанії відома під торговою маркою "Гаврилівські курчата". Головним бенефіціаром підприємства являється екс-депутат Верховної Ради Укаїни VII скликання Євген Сігал.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: