#

Жителі Київщини відсвяткували Великдень без порушень (ФОТО)

19.04.2020 14:53
Жителі Київщини відсвяткували Великдень без порушень (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що правоохоронці, котрі патрулювали біля храмів в населених пунктах Київщини, не зафіксували грубих порушень карантинних заходів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто зауважити, що дотримання заходів безпеки вірянами Київщини контролювали понад 1700 поліцейських області разом із військовослужбовцями Національної гвардії та представниками місцевого самоврядування. У ніч з 18 на 19 квітня святкові богослужіння відбулись у 710 церквах та храмах регіону. Правоохоронці не помітили жодних суттєвих порушень карантину. 

"Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook  подякував громадянам, які дотримуються правил карантину. Вірянам, які попри всі бажання бути на Богослужінні, усвідомили, що тільки такими тимчасовими, але такими необхідними методами, ми зможемо зберегти здоров’я та життя один одному, рятуючись від небезпечної хвороби, яка заполонила сьогодні весь світ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що під час Великодніх свят майже 600 поліцейських Київщини забезпечуватимуть дотримання карантину та не допускатимуть скупчення вірян у храмах та біля них.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: