#

Жителька Богуслава Яна Гамарник покинула шоу "МастерШеф"

14.03.2020 21:35
Жителька Богуслава Яна Гамарник покинула шоу "МастерШеф"
Яна Гамарник

Викладачка Богуславського технікуму Яна Гамарник припинила участь у телепередачі "МастерШеф. Професіонали-2"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", шоу покинуло три учасники, які не впоралися із завданням.

Спочатку конкурсанти розділилися на чотири команди по п’ять учасників. Перший конкурс був побудований за принципом естафети, де кожен член команди виконував свій етап приготування страви. Яна потрапила в команду синіх, яка найгірше впоралася із завданням, тому всі п’ять учасників отримали чорні фартухи та автоматично стали претендентами на виліт.

У наступному конкурсі було сформовано дві команди, кожна з яких мала приготувати по три страви з мішленівських ресторанів: дві основні страви та десерт. Проте готувати страви учасники мали без рецептів, лише опираючись на власні смакові відчуття. У цьому конкурсі команда червоних, де була Яна, перемогла.

На битві чорних фартухів було шість учасників, кожен з яких мав приготувати власну страву на вибір, але особливість конкурсу полягала в подачі, адже звичних тарілок не було. Яна обрала для презентації будівельний шпатель. На жаль, жінка недопрацювала концепцію подачі, хоча всі елементи були приготовані добре. Проте Яна не впоралася із завданням, тому разом із двома іншими учасниками покидає проєкт "МастерШеф. Професіонали-2".

Варто додати, що в шоу залишаються ще двоє представників Київщини – боярчанка Юлія Кушнір та житель Ірпеня Олександр Цвігун. Телепередача виходить на каналі "СТБ" кожної суботи о 19 годині.

Нагадаємо, що викладачка Богуславського технікуму Яна Гамарник увійшла до 20-ки кращих кухарів України у телепередачі "МастерШеф. Професіонали-2".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: