#

Журналісти показали чорні схеми заробітку нардепа Сольвара (ВІДЕО)

03.07.2019 13:22
Журналісти показали чорні схеми заробітку нардепа Сольвара (ВІДЕО)
Руслан Сольвар

У мережі показали причетність народного депутата Руслана Сольвара до незаконних оборудок із торфом та шалене збагачення на залізничних перевезеннях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Прожектор Борови" у Facebook.

У журналістському розслідуванні розповідається про тіньову діяльність Руслана Сольвара, зокрема причетність до оборудок на залізниці. Його фірми отримують мільйонні тендери на перевезення вугілля, а також займаються вирубкою лісу-кругляку на Закарпатті.

Завдяки цьому Сольвар отримує значні статки. Свідченням цього є велика кількість нерухомості у Києві та передмісті, яка записана на родичів нардепа. Проте депутат отримує від держави компенсацію за оренду житла.

Також депутат має власний благодійний фонд, який є його головним інструментом на виборах. Варто додати, що нещодавно згоріли два автобуси, які орендував благодійний фонд для безкоштовного перевезення людей у межах округу. Проте підопічні нардепа використали спалені автобуси для піару, забравши їх з місця злочину.

Нагадаємо, що портал "Моя Київщина" детально аналізував діяльність народних депутатів від Київської області, зокрема, Руслана Сольвара у виборчому окрузі №96.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: