#

Журналіст з’ясував чому Бно-Айріян відмовляє ветеранам у особистому прийомі (ВІДЕО)

26.09.2019 09:29
Журналіст з’ясував чому Бно-Айріян відмовляє ветеранам у особистому прийомі (ВІДЕО)
Михайло Бно-Айріян

Журналісту інтернет-порталу "360⁰" з третьої спроби все ж вдалось потрапити на прийом до губернатора області Михайла Бно-Айріяна та з’ясувати причини, через які очільник КОДА відмовляє громадянам в особистому прийомі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на канал інтернет-порталу "360⁰" на YouTube.

Отримавши чергову відмову, журналіст прийшов до КОДА та з’ясував, що не лише йому не вдається зустрітись з губернатором: в коридорі зібрався мало не мітинг. І всі люди скаржились, що не змрогли потрапити на особистий прийом не вперше. Серед них був і ветеран АТО та інвалід першої групи, який постраждав від забудовників-шахраїв. 

Зі слів працівників КОДА і самого Бно-Айріяна, людей, з якими хоче поспілкуватись, він відбирає особисто і старається відповідати на питання з різних галузей. Проте чому відмову отимували ті хто має право на першочерговий прийом, Михайло пояснити не зміг. Лише похвалився, що прийоми у нього не раз на місяць, а раз на тиждень і що так мало людей він приймає тому, що всіх любить і дуже уважно слухає. 

Також зазначив, що бажання потрапити до нього щотижня виявляють до 200 людей, а прийняти він фізично встигає лише 5-6. Саме тому було анонсовано проведення особистих прийомів публічно - вся розмова зніматиметься на відео і викладатиметься у мережу. Тоді ні у кого точно не виникатиме сумнівів, що прийоми відбуваються і що губернатор допомагає громадянам. 

Нагадаємо, що 24 вересня на сторінці Бно-Айріяна у соціальних мереж з’явився допис, у якому він закликав громадян висунути своїх кандидатів-перевізників на 28 маршрутів у Київській області.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: