#

Жінки на Київщині можуть отримати грант на відкриття дитсадка

13.12.2023 21:00
Жінки на Київщині можуть отримати грант на відкриття дитсадка
Фото з мережі інтернет

Міжнародна організація праці запускає проєкт "Розширення послуг із догляду за дітьми й дошкільної освіти через пілотування мінісадочків" для жінок  із Київської та Житомирської областей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Проєкт підійде для жінок, які мріють відкрити свій бізнес із догляду за дітьми віком 0-3 роки. При цьому немає значення, чи учасниці мають досвід підприємницької діяльності, чи просто віддані справі позитивного впливу на освіту.

Комплексна навчальна програма спрямована на формування навичок, знань та ресурсів, необхідних для створення успішних і доступних рішень із догляду за дітьми, раннього розвитку і дошкільної освіти в громадах.

Програма навчання включає п'ятиденний інтенсивний курс для 30 відібраних учасниць. Після завершення курсу на основі конкурсу чотири найкращі бізнес-плани матимуть шанс на отримання грантів для запуску своїх мінідитсадків. Сума гранту складає до $25 000.

Для участі в навчанні слід заповнити форму заявки та надіслати її до 25 грудня.

Нагадаємо, що інклюзивно-ресурсні центри Боярської, Гостомельської, Дмитрівської, Великодимерської та Бучанської громад отримали спеціалізоване реабілітаційне та корекційне обладнання

Читати "Моя Київщина" у Telegram