#

Житель Баришівського району організував банду розбійників (ФОТО)

09.12.2020 13:30
Житель Баришівського району організував банду розбійників (ФОТО)
Фото з місця події

Правоохоронці викрили зловмисників, які на території Київської області спеціалізувалася на вчинені розбійних нападів та викрадені майна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Правоохоронцями було встановлено, що 28-річний житель Баришівського району з метою особистого збагачення організував стійку групу, до складу якої входили мешканці Київщини.

Чоловік координував дії групи, підшукував об’єкти для нападів та розподіляв між учасниками групи кошти здобуті злочинним шляхом. Також, зловмисник брав безпосередню участь у нападах та збував викрадені цінності і речі.

Під час огляду місця події працівники поліції вилучили низку речових доказів злочинної діяльності групи, серед них: пістолет та набої до нього, гільзи, уламки гранати, газові балончики, кайданки, рукавички, ножі, рації, викрутки, сокиру, балаклави.

Також проведено ряд санкціонованих обшуків за місцями проживання учасників групи. Там поліцейські вилучили автівку, номерні знаки, документи та техніку.

Наразі затримано троє зловмисників. Їм повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Заходи з викриття проводились спільно з оперативниками Департаменту стратегічних розслідувань та управління стратегічних розслідувань в Київській області, слідчими управління поліції Київщини за силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Нагадаємо, що відома українська співачка Наталія Могилевська вирішила опанувати новий стиль музики та здивувати прихильників новорічним репом, артистка зізналась, що на сміливий експеримент її надихнула успішна реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona.



Читати "Моя Київщина" у Facebook