#

Житель Баришівської громади погрожував підірвати відділення поліції

21.10.2021 17:55
Житель Баришівської громади погрожував підірвати відділення поліції
Фото з місця події

До працівників поліції зателефонував 49-річний житель села Лукаші Баришівської ОТГ та сказав, що він замінував відділення поліції

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook, чоловік погрожував, що через півтори години підірве відділення поліції № 1 Броварського районного управління поліції.

На місці події працювали працівники наряду реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції, кінологи, вибухотехніки та рятувальники.

Під час перевірки приміщення та прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Як з’ясувалось, минулого тижня цей чоловік у стані алкогольного сп’яніння вже повідомляв про замінування відділення поліції № 1 Броварського районного управління поліції та суду.

За неправдиве повідомлення про замінування працівники поліції відкрили кримінальне провадження та склали відносно псевдомінера адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адмінправопорушення. Крім того, правоохоронці у законному порядку вилучили мобільний телефон та направили на експертизу.

Однак, на цьому правопорушник не зупинився та вчинив повторне кримінальне правопорушення.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що нещодавно у селі Погреби Броварського району чоловік жорстоко побив сокирою багатодітну матір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: