#

Житель Київщини організував нарколабораторію зі складом на 10 млн гривень та збройний арсенал (ФОТО)

31.03.2023 19:00
Житель Київщини організував нарколабораторію зі складом на 10 млн гривень та збройний арсенал (ФОТО)
Фото з місця події

Мешканця Київщини судитимуть за організацію нарколабораторії  та незаконне зберігання зброї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного уродженця Київської області за фактом організації масового виробництва наркотичних та психотропних речовин з метою подальшого збуту,  а також незаконного зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч.1 ст. 263 КК України).

Під час досудового розслідування було встановлено, що підозрюваний разом із іншими особами у лабораторних умовах налагодили виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах для їх продажу через інтернет-магазини по всій Україні.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці провели обшуки в місті Київ та Київській області, під час яких було виявлено лабораторію з виготовлення метадону та амфетаміну, а також склад зберігання готової продукції на 10 мільйонів гривень. Було вилучено понад 16 кілограм метадону, 1 кілограм психотропної речовини амфетамін, понад 100 літрів прекурсорів та 75 одиниць лабораторного обладнання.

Крім того, було вилучено 37 гранат різного маркування, 8 запалів УЗРГМ, 5 одиниць вогнепальної зброї та понад 4 тисячі набоїв різного калібру.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Київщині викрили нарколабораторію та вилучили метадон на 30 млн грн.


Читати "Моя Київщина" у Facebook