#

Житель Вишневого разом зі спільниками організував аферу з продажу деревини (ФОТО)

01.10.2022 18:00
Житель Вишневого разом зі спільниками організував аферу з продажу деревини (ФОТО)
Фото з місця подій

Поліція викрила групу зловмисників із Вишневого, які здійснили понад 80 епізодів шахрайства, займаючись продажем деревини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Організував аферу 29-річний житель Вишневого разом із чотирма спільниками віком від 19 до 22 років. Зловмисники розміщували в соцмережах та на відомих сайтах  оголошення з продажу дров, а отримавши гроші, зникали зі зв’язку. 

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив:

На одну із таких об’яв натрапив житель  Івано-Франківщини. Чоловік перевів на банківський рахунок шахраїв 12 тисяч гривень, але товару так і не отримав. І таких потерпілих вже кілька десятків.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили мобільні телефони, сім-картки, банківські картки та інші речові докази, які доводять причетність фігурантів до вчинення шахрайства.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили двом фігурантам про підозру за фактом шахрайства [ч.2 с.190 ККУ]. Їм загрожує до трьох років ув’язнення.

Нагадаємо, що  у Вишневій громаді пройшли профілактичні заходи, організовані спільними силами поліції, добровольчих громадських формувань та військової комендатури.




Читати "Моя Київщина" у Telegram