#

Жителі Білої Церкви на конкурс Громадського бюджету подали 49 проєктів

05.07.2021 14:20
Жителі Білої Церкви на конкурс Громадського бюджету подали 49 проєктів
Фото з мережі Інтернет

Майже тиждень тому, 29 червня, у Білій Церкві було завершено прийом проєктів на конкурс Громадського бюджету 2021

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Без Табу".

Пройшовши необхідну процедуру, небайдужі жителі нашої громади, які прагнуть не залишатися осторонь розвитку рідних населених пунктів, подали 49 проєктів. З них – 25 малих, які потребують фінансування до 300 тис грн, та 24 великих – на які може бути використано до 2,5 млн грн. 

Загальна сума всіх поданих проєктів становить понад 53 млн грн. У цьому році з міського бюджету на реалізацію проєктів – переможців виділено понад 11 млн грн. Тому втілені в життя будуть лише ті ідеї, які підтримають шляхом голосування найбільша кількість білоцерківців. 

Невдовзі всі проєкти будуть опрацьовані структурними підрозділами, робочою групою,  буде здійснено їх аналіз за змістом та можливістю реалізації. Ті, які відповідають всім вимогам – будуть подані на затвердження виконавчому комітету міської ради. Потім відбудеться голосування, яке й визначить переможців.

З усіма проєктами найближчим часом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Білоцерківської міської ради. 

Нагадаємо, що у дендропарку "Олександрія" знаходиться унікальний об'єкт у стилі Українського архітектурного модерну - водогін інженера-архітектора Миколи Даміловського, який наразі перебуває у занедбаному стані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook