#

Мешканці Броварів можуть відвідати нову експозицію у музеї

20.09.2021 10:50
Мешканці Броварів можуть відвідати нову експозицію у музеї
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Броварах у музеї зброярства відкрилася нова експозиція "Зброя та артефакти доби Гетьмана Сагайдачного"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Броварської міської ради.

У повідомленні зауважується, що музей - справа життя відомого у місті підприємця, колекціонера, справжнього фаната справи історичної минувшини не тільки Броварщини, але й усієї України, Євгена Гредунова.

На відкритті нової експозиції побувало чимало поважних гостей, серед яких – міський голова Ігор Сапожко, секретар ради Сергій Богуцький, заступник міського голови Петро Бабич, науковці, колекціонери, громадські діячі.

Вітаючи пана Гредунова з відкриттям нової експозиції, міський голова підкреслив  надзвичайне значення таких заходів для виховання підростаючого покоління у повазі до славних справ предків та атмосфері непідробного патріотизму.

Як зазначив Євген Гредунов, виставка працюватиме ще декілька місяців, тому, якщо маєте можливість і бажання, завітайте до музею зброярства.

Музей працює у четвер та неділю з 12:00 до 18:00.

Для організованих груп та фахівців можливий індивідуальний графік відвідування. Для цього потрібно попередньо зателефонувати за номером:

  •  (04594) 4-69-72.

Нагадаємо, що 18 вересня очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов підписав Меморандум про співпрацю поліції з Броварською міською територіальною громадою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook