#

Жителі Кагарлика будуть пити чисту воду (ФОТО)

07.07.2021 16:50
Жителі Кагарлика будуть пити чисту воду (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Кагарлик втілено проєкт реконструкції водозабірного вузла по вул. Козацькій, 6-Б

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

Загальна кошторисна вартість становила близько 4,4 млн грн.  Після тендерних процедур ціна договору, укладеного замовником реконструкції Департаментом житлово-комунального господарства КОДА та підрядником ТОВ "703 Металообробний завод котельного обладнання", склала 3 млн 999 тис 667,85 грн Співфінансування, що є умовою виконання робіт за вищезгаданою Програмою, з боку Кагарлицької міської ради в обсязі 608,55 тис грн забезпечено згідно з рішенням депутатів міської ради VII скликання.

Підрядники виконали значний обсяг робіт, зокрема, здійснили заміну обладнання свердловини, яка піднімає воду з глибини 70 м, змонтували нове приміщення, де розташовано блок управління і робоче місце з відповідними зручностями для чергового; демонтували стару водонапірну башту і встановили нову тощо.

Наразі споживачі прилеглого мікрорайону вже почали отримувати воду – очищену від домішок, зокрема заліза, знезаражену за допомогою спеціального обладнання. Через деякий час буде здійснено аналіз проб води, і проєктанти запевнили, що вона матиме належну якість.

Нагадаємо, що ОЗНЗ "Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3" та ОЗНЗ "Мирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" беруть участь у міжнародному проєкті "Сreative GoCamp Online 2021".



Читати "Моя Київщина" у Facebook